Skoči na glavno vsebino

V juniju

V JUNIJU

Pa smo prispeli do zadnjega delovnnega meseca pred poletnimi počitnicami. Še vedno delovni in radovedni se podajamo novim dogodivščinam na poti.

Ena izmed teh je bila tudi udeležba na prireditvi Festivala športa mladih, ki je letos potekala v Slovenski Bistrici. Otroci so se ob številnih animatorjih preizkušali v različnih športnih disciplinah. Tudi mi smo opravili kar deset nalog. In naj se pohvalimo, da smo bili tam tudi eni izmed najmlajših. Pa si poglejte kar sami, kaj smo tam počeli. 

Na koncu pa še seveda dobro kosilo in odličen sladoled!

V četrtek pred zaključkom vrtca so nas starši zvečer ob 18.00 uri pripeljali pred OŠ KOG, kjer smo tam čez noč tudi ostali in prespali. Skupaj s našimi najstarejšimi prijatelji smo se najprej malo poigrali, povečerjali, ter razgibli ob našem Juviju. Nato pa se je začelo. Vklopili smo našo domišljijo in se podali v raziskovanje. Po šoli smo morali pobrati skrite lističe in sestaviti sliko, na koncu pa ugotoviti, kateri film si bomo ogledali v našem kinu.

Ob slastni sladkorni peni in kokicah nam ni nič manjkalo. Pa se naj Bikec Ferdinand začne.

Po prespani noči, pa se je dan nadaljeval na Kogu. ( Glej spletno stan vrtca Miklavž).

S strani vrtca Ljutomer smo bili povabljeni na otroški Grosmanov festival, ki se je odvijal v Ormožu pred gradom. Tam so nas pričakali gimnazijci iz Gimnazije Ormož smer predšolska vzgoja, ter nas popeljali po različnih delavnicah. Po enournem ustvarjanju pa smo se odpravili v kino dvorano, kjer smo si ogledali naše predstavitvene filmčke, ter njihove kratke animirane slovenske risanke.

Pa smo prišli do konca šolskega leta. Le še čas počitnic nas loči od vstopa v šolo. Tako kot vsako leto so nam učenci            1. razreda pripravili predajo ključa za vstop v šolo. Ampak, zato smo se mi mogli malo potruditi in rešiti par nalog, katere so nam pripravili. Če nam je uspelo? Seveda, ob veliki publiki in zvestih navijačih je šlo brez težav.

Dostopnost