Skoči na glavno vsebino

VABILO K VPISU OTROK V VRTEC MIKLAVŽ PRI ORMOŽU Z ODDELKOM KOG ZA ŠOLSKO LETO 2023/2024

Spoštovani starši/skrbniki,

vabimo vas k vpisu otrok v naš vrtec.

VPIS bo potekal 28. in 29. 3. 2023, in sicer

  • v TOREK, 28. MARCA, od 11.00 do 16.00 (V VRTCU KOG) in 
  • v SREDO, 29. MARCA, od 11.00 DO 16.00 (V VRTCU MIKLAVŽ PRI ORMOŽU).

 

Po predhodni najavi na tel. št 02 741 63 54 ali po elektronski pošti tjasa.snajder@guest.arnes.si, pa tudi izven tega termina.

 

Zaradi lažje organizacije dela in oblikovanja skupin ste k vpisu vabljeni tudi tisti starši otrok, ki se nam nameravate pridružiti med šolskim letom 2023/2024. Vrtec bo izvajal program za  otroke v starosti od dopolnjenih 11 mesecev do vstopa v šolo.

Vljudno vas prosimo, da s seboj k vpisu prinesete EMŠO in davčni številki obeh staršev ter EMŠO otroka.

Pomembno:

  • Izpolnjeno vlogo za vpis lahko oddajo tudi po navadni ali elektronski pošti (VLOGA).
  • Otroka vpišejo starši osebno s prijavnico, ki jo dobijo brezplačno v vrtcu ali si jo predhodno natisnejo s spletne strani vrtca.
  • Ker prijavnica vključuje tudi podatke: davčna številka staršev in otrok, EMŠO za otroka in starša, telefonske številke, na katere so starši dosegljivi v času otrokovega bivanja v vrtcu, elektronski naslov; priporočamo, da te podatke prinesete s sabo.

Na tem mestu vas obveščamo, da je od 29. 10. 2020 v veljavi Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o nalezljivih boleznih, ki uvaja obvezno cepljenje vseh otrok pred vstopom v vrtec.

»Vključitev necepljenega otroka v javni vrtec, kot je opredeljen po zakonu, ki ureja vrtce, in v javno sofinancirani program zasebnega vrtca v skladu z zakonom, ki ureja vrtce, se zavrne, če iz potrdila pediatra o zdravstvenem stanju otroka izhaja, da otrok ni bil cepljen proti ošpicam, mumpsu in rdečkam, pa za to ne obstajajo medicinski razlogi, ugotovljeni z odločbo o opustitvi cepljenja iz 22. č-člena tega zakona.« (Uradni list RS, št. 142/20).

O sprejemu otroka v vrtec boste pisno obveščeni.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost